top of page

De Zevensterre blaast 40 kaarsjes uit!

En dat willen we uitgebreid vieren... samen met U!!

We hebben iets te vieren! In maart 2024 bestaat onze zaak 40 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen we al onze klanten, leveranciers, medewerkers, vrienden en sympathisanten uit om samen met ons een spetterend feest te bouwen!
 

Op zaterdagavond 23 maart en zondagnamiddag 24 maart zetten we de deuren van onze zaak wagenwijd open voor een exclusief en sfeervol evenement. U kunt zich verwachten aan een heerlijk walking diner met allerlei lekkernijen, een ruime keuze aan drankjes, een swingende dansvloer met muziek uit de voorbije 40 jaar en nog veel meer verrassingen!
 

Voor dit alles vragen we slechts een bijdrage van 55 € per persoon. Wees gerust, u krijgt er veel meer voor terug dan u betaalt. Wij willen namelijk geen winst maken op dit feest, maar gewoon samen met u genieten van deze mijlpaal.
 

Omdat we een grote opkomst verwachten, is het belangrijk dat u zich zo snel mogelijk inschrijft. Zo bent u zeker van uw plaats op dit unieke feest. Wacht dus niet langer en schrijf u en uw gezelschap nu in.

 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Zaterdag 23 maart 2024 van 19u tot 01u

Zondag 24 maart 2024 van 12u tot 18u

* Kinderen tot 2 jaar gratis.

   Kinderen van 3 tot en met 12 jaar aan 3 € per levensjaar.

Gelieve ermee rekening te houden, dat wij door het vele aantal gasten geen zitplaatsen kunnen voorzien. We zorgen voor voldoende hoge staanplaatsen en hier en daar wat losse zitplaatsen. Dank voor het begrip.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met betaalaanvraag. Eens de betaling is gebeurd, bent u definitief ingeschreven.

bottom of page