top of page
Groot Jachtweekend.png

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober kunt u in De Zevensterre, na bestelling, heerlijke vers bereide wildgerechten afhalen. Onze chefs bereiden met diverse delicatessen uit de jacht heerlijke authentieke wildlekkernijen.

​

Reecarpaccio met truffelpesto, pijnboompitjes, Parmezaan en rucola - 15 €

​

Civet van haas (hazenpeper) met peperkoek crumble - 25 €

​

Patrijs (roodpoot) met druivensaus - 25 €

​

Fazantfilet op Brabantse wijze (met witloof) - 25 €

​

Hertengebraad met poivradesaus - 25 €

​

Wilde eend met honing en tijm - 25 €

​

Stoofpotje van everzwijn met bosbessen - 25 €

​

Alle warme gerechten worden vergezeld van verschillende wildgarnituren en een passend aardappelgerecht.

​

Graag bestellen via mail naar info@zevensterre.be.

Vergeet zeker niet te vermelden op welke dag (28 of 29 oktober) u wenst af te halen.

​

Afhalen kan tussen 10u30 en 12u.
Alle gerechten zijn netjes verpakt en dienen zelf nog opgewarmd te worden.

bottom of page