Wie ben ik?

Ik ben Dominique (41 jaar) en ik werk, woon en leef in het Oostvlaamse Laarne. Ik ben gehuwd met Leen en trotse papa van Kasper en Lisa.

Als 'ancien' van de hotelschool Ter Duinen te Koksijde (promotie 1996), adem ik horeca, koken en gastvrijheid uit.
Dit zet ik dagelijks om in de praktijk als zaakvoerder en chefkok van 'De Zevensterre' en 'Den Eethoek'.

Dankzij mijn 22-jarige ervaring, denk ik perfect te weten hoe een feestje te organiseren en culinair creatief te zijn met de meest veelzijdige thema's. Ik hou er van dit gepassioneerd over te brengen naar al wie het horen en proeven wil. Dit mocht ik in het verleden bewijzen tijdens vele van mijn kooklessen, kookworkshops en kookdemo's.

Bent u op zoek naar een veelzijdige culinaire coach, om uw kookles, kookworkshop, kookevent, kookfeestje of kookdemo te leiden in een gemoedelijke no-nonsense sfeer?

Stop met zoeken... u heeft er eentje gevonden :-)

 

Workshops, kooklessen & kookfeestjes

voor verenigingen, teambuildings, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, Girls night food & wine party,kookles voor singles & koppels, koken met kinderen, groepen, ...

Of u nu een beginnende kok of een ervaren chef bent, deelnemers van alle culinaire niveaus genieten van mijn kookworkshops en kooklessen. Elke workshop of kookles duurt afhankelijk het menu anderhalf tot twee uur. De workshops zijn ook aangepast aan de vaardigheidsniveaus van de deelnemers. Samen kiezen we een thema dat het best aansluit bij het gezelschap. Hiervoor kom ik graag te plaatse naar een locatie naar keuze binnen een straal van 30km rond Laarne. Het zal me een waar genoegen zijn u te helpen uw culinaire dromen te realiseren!

 

Ontdek nieuwe recepten, leer tips & tricks voor keukenefficiëntie en beleef een geweldige tijd met vrienden of collega's. Ik stimuleer in een ontspannende sfeer het groepsgevoel, en zorg naast 'het leren' dat er tijd is voor gezelligheid en fun.

Een greep uit ontelbare themamogelijkheden:

Zuiders koken I Vegetarisch I Scandinavisch I Glutenvrij I Veganistisch I Gin tasting I Groenteweelde I Zeevruchten I Afrikaans I Barbecue I Originele salades I Pasta I Dieetkeuken I Italiaanse keuken I Hippe hapjes I Streetfood I Kaas I Zoete verleidingen I  Koken met bier I Cocktails I Tapas I Creatieve broodjes I Gourmetburgers I Gastronomisch I Chocolade I Steaks I Eenpansgerechten I Oosters I Pinxtos I Whisky tasting I Vis van bij ons I De boerenkeuken I Mocktails I Pasta I Sushi I ....

Uw eigen thema is welkom. Ik werk dit heel graag voor u of uw groep uit!

Wat mag u verwachten?

Een leuke, relaxe sfeer die uitnodigt tot het aanscherpen van uw culinaire vaardigheden. De kooklessen zijn professioneel, praktisch en interactief. Deelnemers zijn van harte welkom om tijdens de les te genieten van drankjes en snacks / hapjes naar keuze.

De lessen variëren van anderhalf tot twee uur, afhankelijk van het menu, en eindigen met de maaltijd die tijdens de les is gemaakt. Elke deelnemer ontvangt gedetailleerde receptenfiches.

Stuur mij vrijblijvend een e-mail om mogelijke ideeën, thema's en menu's te bespreken of bel: 0487/625292.

 

Culinaire events

Koken is deels entertainment en kan leiden tot het creëren van een gezellige sfeer tijdens een opendeurdag, koopavond, braderij, kerstmarkt ... Ik ben heel veelzijdig, bereid mijn opdrachten nauwgezet voor en werk deze af zoals ik ze voor mezelf zou doen.

Vertegenwoordigt u een voedingsgerelateerd bedrijf (voedingsmiddelen, keukenbouw, keukenmateriaal, ...) en zoekt u een demochef voor het bemannen van uw beursstand, demokeuken, bedrijfsfilm of reclamespotje? Ik ben uw aangewezen persoon om alles op een professionele manier in goede banen te leiden. Ik neem graag uw extra zorgen weg zodat u zich ten volle op uw commerciële activiteiten kunt richten.

Ik heb een verzorgd voorkomen, spreek vlot Nederlands en Engels voor groepen en pas me graag aan volgens de uitstraling van uw bedrijf.

Een ander idee of opdracht?

Stuur me vrijblijvend een e-mail om mogelijke ideeën, thema's of gewenste opdrachten te bespreken of bel: 0487/625292

 

Contacteer me