top of page

Over ons

de zevensterre Nathalie Dominque 4-3.jpg

Sinds drie decennia staat Gasthof De Zevensterre in Laarne bekend als een gemoedelijke sfeervolle feestlocatie met een eigentijdse catering. Je kan er terecht voor zowel een klassiek huwelijksfeest als voor een hippe Wedding Party. Of voor een gezellige babyborrel, kindvriendelijk communie- of lentefeest, verrassende verjaardagsparty of een romantische huwelijksverjaardag. Deze sfeervolle feesten zijn slechts een greep uit wat het professioneel team onder leiding van Nathalie en Dominique voor je kunnen verzorgen. Af en toe organiseren ze ook wel een eigen activiteit.

Drie decennia Gasthof De Zevensterre

In 1984 besloten Emiel en Viviane Valcke het roer om te gooien en ruilden hun 9-to-5 jobs in voor een boeiend horecaleven. Menig vriend en kennis verklaarde hen 'goed zot' om dit risico te nemen. Waar er een jaar voordien nog koeien rondliepen werd een nieuwe feestzaal gebouwd. En die werd genoemd naar de nabijgelegen vijvers waar men aan zandwinning deed. Het werd een succes en "Gasthof De Zevensterre" geraakte in geen tijd bekend in de streek en ver daarbuiten.

Nathalie en Dominique

Na hun studies aan de hotelschool van Koksijde vervoegden zoon Dominique in 1997 het keuken, en nam dochter Nathalie in 2002 de leiding in de zaal. Zijn het vooral Dominique en Nathalie die de laatste jaren aan het roer staan van deze mooie feestzaal, ‘moeke en vake’ helpen nog veel in de zaak, want van stilzitten willen ze niets weten.

Sfeervolle locatie

Het basisconcept is gebleven: een gemoedelijke sfeervolle locatie voor 130 tot 160 zittende gasten naargelang de zaalindeling. En voor recepties en walking dinners is de zaal geschikt voor 200 personen.

Het interieur is modern-rustiek, voorzien van airconditioning en sfeerverlichting. Qua meubilair zijn er ronde, vierkante en lange tafels met wit linnen. En stoelen met of zonder stoelhoezen, want dit mag je zelf bepalen.

Zaal van 130 tot 160 zittenden naargelang de indeling

De gezellige veranda biedt plaats voor 35 zittenden, maar die kan ook gebruikt worden als receptie- of buffetruimte.

De verzorgde tuin met het terras en de pergola lenen zich perfect voor recepties. Maar dankzij de unieke eikenhouten buitenkeuken kan je er ook terecht voor barbecues en walking dinners.

Steeds reden voor een feestje

In Gasthof De Zevensterre kan je terecht voor zowel een klassiek huwelijksfeest als voor een hippe Wedding Party. Of voor een gezellige babyborrel, kindvriendelijk communie- of lentefeest, verrassende verjaardagsparty of romantische huwelijksverjaardag. Deze sfeervolle feesten zijn slechts een greep uit wat het professioneel team onder leiding van Nathalie en Dominique voor je kunnen verzorgen. Pittig detail: De Zevensterre is vrij van discobar en er is geen sluitingsuur.

Verrassingsontbijt op zondag

Nathalie en Dominique zijn ook niet vies om tussendoor zelf een feestje of activiteiten te organiseren. Zo kan je iedere zondagochtend in Gasthof De Zevensterre ook volop genieten van een verrassingsontbijt. Een mooi assortiment ontbijtkoeken, harde en zachte broodjes, speciaal brood, divers hartig en zoet beleg, yoghurt, granola, vers fruit, eitje, vers fruitsap,… en voor een paar eurootjes meer ook een heerlijk glas cava.

Met het gehele gezin genieten van een verrassingsontbijt op zondag.

Groepsmaaltijden en bedrijfsevenementen

De Zevensterre is niet alleen een feestlocatie. Je kan er terecht voor allerlei groepsmaaltijden. Dankzij de talrijke toeristische trekpleisters is de regio geliefd bij verenigingen en dagtoeristen. En sedert jaar en dag komen dan ook autocarbedrijven en toeristische diensten van heinde en ver naar De Zevensterre voor een tussenstop of een lekkere lunch tijdens hun dagreis.

Dankzij de ideale ligging is Gasthof De Zevensterre ook een uitstekende locatie voor bedrijfsevenementen. Stuur ons je verwachtingen, dan maken we voor je een voorstel geheel volgens jouw wensen.

Afhaalgerechten

En heb je binnenkort een etentje of feestje bij u thuis, op het werk of in de vereniging? Dan vind je hier ook een hele lijst gerechten die je op bestelling kan afhalen. Jij dekt de tafel, voor de rest zorgt het team van De Zevensterre.

Volg ons op Instagram @zevensterre

Instagram
bottom of page