top of page

Herbal infused gin

Hocus Pocus

**Vier samen met ons 40 jaar Feestzaal De Zevensterre met onze exclusieve Hocus Pocus Gin!**

Dit jaar is het groot feest bij Feestzaal De Zevensterre! Al vier decennia lang zijn wij een toonaangevende naam in de regio Laarne, synoniem voor gastvrijheid, kwaliteit en onvergetelijke momenten. Om deze mijlpaal te vieren, hebben we iets heel bijzonders voor onze gasten en ginliefhebbers overal: onze eigen ambachtelijke Hocus Pocus Gin.

In samenwerking met de meesters van het distilleren, infusers, hebben wij een gin gecreëerd die de essentie van onze feestzaal belichaamt. Onze Hocus Pocus Gin is een ode aan de natuur en de rijke historie van Laarne. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals wilde tijm, rozemarijn, dennennaalden, oranjebloesem en verfijnde toetsen van limoen en citroen, hebben we een smaakprofiel samengesteld dat zowel complex als verrassend toegankelijk is.

De naam Hocus Pocus Gin is een knipoog naar de magische hekengemeente waarin onze zaak al 40 jaar trots staat. Het is niet alleen een gin die de geest verlevendigt, maar ook een die herinneringen oproept aan de vele festiviteiten en samenkomsten die we door de jaren heen hebben mogen hosten.

IMG_20240206_101201676_HDR.jpg

Hocus Pocus Gin is veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid. Of u nu uw avond wilt starten met een verfrissende kick of juist wilt afsluiten met een zachte, aromatische naborrel, Hocus Pocus biedt u die mogelijkheid. Het is een gin die niet alleen de kenner zal bekoren, maar ook de nieuwsgierige ontdekker zal verrassen.

**Serveertip voor de perfecte beleving:**


Hocus Pocus komt het best tot zijn recht wanneer geserveerd met enkele ijsblokjes, een vers of gedroogd partje sinaasappel, een takje tijm en Fever Tree Mediterranean Tonic. Deze combinatie versterkt de natuurlijke aroma's en zorgt voor een evenwichtige en verfrissende gin-tonic. Wij beloven u: met Hocus Pocus op tafel scoort u gegarandeerd bij uw gasten!

IMG_20240206_100844397.jpg

Wacht niet langer en ontdek nu zelf de betoverende smaak van onze Hocus Pocus Gin. Kom langs bij Feestzaal De Zevensterre om deze speciale creatie te proeven op onze eigen evenementen of haal een fles in huis om te delen met vrienden en familie.

 

Vier met ons mee en laat u meeslepen in de magie van 40 jaar feestvreugde! Proost op nog vele jaren van plezier en gezelligheid met De Zevensterre & Hocus Pocus Gin – waar elke slok een beetje magie bevat!**

 

48 € / 0,70 l

bottom of page