top of page

Terug naar af!


Het heeft niet mogen zijn... Omwille van de slechte coronacijfers heeft de overheid beslist dat er geen feesten meer mogen doorgaan in de Horeca. Na vele annuleringen de afgelopen dagen, werden vandaag dan ook de allerlaatste opdrachten in onze agenda geschrapt of verplaatst naar volgend jaar. Heel jammer maar niet aan te doen. De cijfers zijn nu eenmaal wat ze zijn en blijkbaar circuleert het beestje vooral in de feestzalen ;-)


We blijven echter niet bij de pakken zitten en zullen een tandje bijschakelen met onze Take-Away. Vanaf volgende week bieden we naast onze dagelijkse dagschotel ook enkele andere meer verfijnde gerechten aan. Deze zijn steeds te bestellen op zowel vrijdag, zaterdag als zondag.


Naast dit lekkers is er ook te verkrijgen: feest en vergaderbroodjes, 2 soorten kaasschotels, een racletteschotel, diverse soorten tapasplanken, dagelijks verse soep en uiteraard onze luxe ontbijtbox. Af en toe zullen we ook enkele "specialekes" aanbieden. Hou dus zeker bij interesse onze webshop, facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten. Lieve klanten, we houden er niet van om steeds maar weer te spammen en reclame te maken, maar soms kan het gewoon niet anders. Dit zijn geen gewone tijden en we vechten iedere dag opnieuw voor onze zaak. Voel u dus echt niet verplicht op alles in te gaan. We verwachten dit zeker niet en zijn al blij met alle steun die we de voorbije maanden kregen. Dikke veilige knuffel, Dominique, Nathalie en ouders

437 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Blog

bottom of page