top of page

Back to business!

Eindelijk! Na maanden van verplichte sluiting mogen we heel binnenkort terug de deuren van onze zaak openen. Ook al zullen we strenge regels moeten hanteren, we kijken er toch ontzettend naar uit om terug onze gasten te mogen verwelkomen!


Vele feesten en etentjes die normaal deze zomer zouden doorgaan zijn uitgesteld naar het najaar, en dus zullen we de lege momenten tijdens de zomermaanden trachten te vullen met leuke (en vooral lekkere) eigen evenementen en toffe take-away acties.Vanaf september wordt het heel druk en het beloofd een mooie herfst en winter te worden. Heeft u zelf nog interesse om een feestje, etentje of evenement in onze zaal te organiseren? Wacht niet te snel met het uitzoeken van een datum. Deze worden namelijk schaars... ;-)


Voor we afsluiten nog eens een hele dikke MERCI aan allen die ons het voorbije moeilijke jaar steunden. We konden rekenen op de steun van vele vaste klanten en vrienden en we leerden ook een pak nieuwe leuke mensen kennen. Dankzij al deze hartverwarmende steun kunnen we gerust stellen dat we de crisis zonder kleerscheuren hebben overleefd en dat we meer dan ooit klaar zijn voor de toekomst. We vergeten dit nooit! Een heel fijn weekend gewenst, Dominique en Nathalie


166 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Blog

bottom of page